Трагедията Фауст“ от великия немски писател Гьоте разкрива съдбата на човека,

...
Трагедията Фауст“ от великия немски писател Гьоте разкрива съдбата на човека,
Коментари Харесай

Huawei P60 Pro – уникалната възможност да уловиш красотата на мига

Трагедията „ Фауст “ от великия немски публицист Гьоте разкрива  ориста на индивида, поискал да познае всички наслади и секрети на живота, който обаче рискува да загуби душата си .

Защо? Защото прави договорка с Дявола, който ще победи, в случай че индивидът успее да задоволи всичките си стремежи и изрече съдбовните думи :

„ О, момент, поспри! Ти си така прелестен! “

Тази седмица посетих родината на Гьоте по покана на Huawei, с цел да открия моите прелестни мигове, а разказът ми ще ви върне към романтиката на XVIII в., пренасяйки ви по-късно към света на най-модерните технологии . Понеже с помощта на Huawei   хубостта на предишното може съвършено да се съчетае с опциите на бъдещето .

 huawei Huawei

В ъв всеки от нас живее една дребна парченце от постоянно търсещия Фауст.

Във време на бърза мода, бърза храна, лъскави вещи и технологии, които поставят целия свят в краката ни през екрана на телефона, като че ли всеки желае да види, усети и опита още и още.

Красотата е на всички места към нас. Независимо дали сме на екзотично място, или на пейката в парка, телефонът е постоянно в ръката ни и сме подготвени да снимаме все по-невероятни фрагменти .

 h персонален архив

Така през днешния ден всеки по нов, съвременен метод се пробва да накара мига да спре. Имаме опция да пътуваме и да претърпяваме разнообразни неща, без да се постанова като Фауст да се договаряме с Дявола. Достатъчен е един куфар и билет за мечтаната дестинация.

Попиваме с очи невероятната хубост на природата, изпълваме се с удивление от архитектурните достижения, зареждаме се с нови страсти. И всичко, което ни превзема, желаеме да запечатаме вечно

 а персонален архив

Но може ли един кадър с телефона да накара мига да спре? Може ли да усили насладата и да ни предложи да я изживяваме още веднъж и още веднъж , даже откакто сме се върнали вкъщи и са ни останали единствено избледняващите мемоари?

Много хора биха споделили, че това е невероятно . Нещо повече, откогато телефонът стана нашият прозорец към света, мнозина се боят, че той се трансформира в стена сред индивида и действителността. Че ни пречи да изживеем мига, тъй като сме прекомерно заети да го запечатаме цифрово, вместо да му се насладим.

Ако откривате най-малко малко истина в това, значи е добре да знаете, че от софтуерния колос Huawei също го знаят . И тази седмица те взеха решение да отворят нова страница в историята на технологиите, като показаха пред света последния модел от серията HUAWEI P – синоним на фото иновация и извънреден дизайн за повече от 15 милиона европейски консуматори.

 а персонален архив

Най-новите авангардни артикули на Huawei бяха публично показани на 9-и май в Мюнхен, Германия . Сред тях са два водещи смарт телефона от ново потомство, Huawei P60 Pro и Huawei Mate X3 , както и други артикули от висок клас, в това число носими устройства и компютри.

С отличната си продуктивност и фотографски функционалности, Huawei P60 Pro е един от  най-модерните смартфони за снимка , разполагаем сега на пазара. Той прави допустимо това, което мнозина считат за немислимо – да изживеете момента посредством телефона си, а не макар него.

 a персонален архив

Huawei P60 Pro  има изцяло актуализирана оптична система и е първ ият в промишлеността, оборудван с Ultra Lighting система от обективи . Huawei P60 Pro не просто ще запечата мига вечно със своята XMAGE камера . Той ще ви покаже доста повече от това, което окото ви може да види.

Точно това претърпях и аз , сбъдвайки по едно и също време две свои фантазии. Едната беше да посетя Германия , а другата – д а се докосна до тези, които основават софтуерните артикули , които стават част от живота ни.

И тъй като Мюнхен, с изключение на столица на Бавария и град на пивката бира, от дълго време се смята и за софтуерната столица на Германия, тъкмо тук стотици хора станаха свидели на представянето на новите артикули на Huawei.

 a Huawei

Величествен, заслужен, съвременен и величествен, градът се оказа идеалният хазаин за сходно вълнуващо събитие.

Трябва да призная, че когато съм на екскурзия, все се боря със себе си – да се въртя ли насам, натам, търсейки най-хубавата позиция за красива фотография, или просто да зарежа телефона и да се отдам на насладата , която изпитват сетивата ми.

Разхождайки се в Мюнхен с Huawei P60 Pro обаче, тази алтернатива не ме тормозеше. Телефонът, лек и комфортен, просто остана в ръката ми и не ми бяха нужни никакви старания, с цел да снима невероятни фрагменти с него .

Все отново технологиите би трябвало да вършат нещата лесни, нали?

 a персонален архив

Включвайки камерата на Huawei P60 Pro, не ми се постановяваше да се дълбая в комплицирани настройки, с цел да си осигуря съвършени фрагменти . Менюто е интуитивно, а най-важните варианти са налични при работа единствено с една ръка (все отново с другата се постановяваше да държа някое друго вурстче или халба бира).

В Мюнхен не просто видях, а и зцяло се потопих в красотата на наследството на династията Вителбах , управлявала Бавария в продължение на няколко века. Когато попаднах посред големия двор на Резиденцията – градския замък, на погледа ми му трябваха няколко минути, с цел да поеме цялата хубост и внушителност на мястото. А на Huawei P60 Pro му беше задоволителен единствено момент, с цел да улови и детайлите по стените на Резиденцията, и хубостта на синьото небе, и спокойствието, което цареше в близост .

 a персонален архив

Гледайки фотографията в този момент, нейните живи цветове и поразителна реалистичност незабавно ме придвижват назад там и мога да усетя леко хладния въздух, аромата на прясно окосена трева и даже да чуя хармоничния звън на камбаните. Прекрасният момент в действителност поспря и аз към този момент го имам вечно.

Всяка постройка в центъра на Мюнхен има неповторима фасада с кацнали най-различни сантиментални фигурки и каменни орнаменти, деликатни и изкусни.  Huawei P60 Pro ми оказа помощ да видя всичко, до което погледът ми не стигаше: всеки хубав орнамент, всяка усмивка на изящните скулптури на ангели и светци и даже злокобните изражения на демоните .

 a персонален архив

Безспорно сърцето на Мюнхен е площадът Мариенплац . Нямаше по какъв начин да не отделя време, с цел да оценя комплицираната каменна зидария на неоготическата фасада на най-известната мюнхенска забележителност – Новото кметство . В 11 и 12 часа всички се събират пред него, с цел да гледат фамозния Glockenspiel – танца на механичните фигури на кулата.

Всеки, който е снимал някоя красива забележителност, знае, че на процедура към вас постоянно е цялостно с други туристи. Сигурно имате в архива си най-малко една-две фотоси, запечатали главата на някой чужд, също опитващ се като вас да направи съвършения кадър.

Huawei P60 Pro ми разреши да не мисля за това.  

Когато представлението стартира, му се любувах с помощта на камерата на Huawei P60 Pro . Телефонът  ме придвижи от единия завършек на площада непосредствено горе на сцената, пред красивия танц на фигурките . Успях да видя рицарите на техните красиви коне, хармоничния танц на шутовете, усмивката на херцог Уилям V и щастливия взор на брачната половинка му Рената.

 a персонален архив

За тази страст съм признателна на Huawei P60 Pro. Тогава към този момент бях уверена, че може да загърбим концепцията за антагонизма сред технологиите и действителността. Телефонът ми не беше стена сред мен и света, а моето средство да видя и усетя повече, запечатвайки това неповторимо чувство вечно в страхотни фотоси . Huawei дава фотографски преживявания на професионално равнище, давайки на всеки опцията да пресъздаде хубостта за себе си.

Като типична представителка на зодия Везни, аз държа всичко към мен да е красиво – и телефонът ми не прави изключение. Затова се впечатлих, че Huawei са съумели да съчетаят нововъведенията в технологията с естетиката и изкуството.

Huawei P60 Pro идва в два цвята , подобаващи за всеки усет. Черният вид на телефона употребява ново  пясъчно стъкло срещу пръстови отпечатъци , което се усеща меко и внимателно и свети като елмаз.

Другият дизайн е  Rococo Pearl и е въодушевен от комплицирания рококо жанр, доминиращ през XVIII век . Този телефон  накара сантименталното ми сърце да подскочи , тъй като по елегантен метод съчетава непреходната хубост на изкуството с най-модерните достижения на технологиите. Rococo Pearl включва натурален минерален перлен прахуляк , с цел да сътвори осветяващ резултат, постигайки естествена текстура и неповторим тил на всяко настрана устойство.

 а Huawei

С Rococo Pearl не просто държите в ръката си телефон, който наподобява на украшение, само че и притежавате дизайн, който няма да наподобява на нито един различен.  Няма два телефона, които да имат идентична перлена текстура и с това Huawei стават първите, които съумяват да основат същински неповторим телефон за всеки консуматор .

Всички знаем, че колкото повече телефонът се трансформира в наш правилен приятел, толкоз повече се опасяваме, че може да го счупим. А когато той е толкоз функционален, неповторим и хубав, страхът става още по-голям.

За благополучие Huawei P60 Pro се отличава и със своята устойчивост. Той употребява новия Quad-Curve екран с извънредния за Huawei устойчив Kunlun Glass стъклен панел, който доста усъвършенства издръжливостта и усилва неговата резистентност на рухване .

Ако сте от хората, които държат на качествената снимка, само че и ви се постанова да работите интензивно от телефона си и постоянно сте в придвижване, в Мюнхен Huawei показаха и невероятния Mate X3.

 a Huawei

Моделът е водещ в промишлеността сгъваем смарт телефон, който потвърждава какъв брой лек, тъничък и благонадежден може да бъде един сгъваем телефон. Huawei Mate X3 е най-тънкият и най-лекият сгъваем смарт телефон с огромен екран в света и е надграден на всички равнища – вътрешен и външен екран, ново потомство многоизмерна панта и система за изображения. Ако до момента сте подминавали сгъваемите модели, тъй като ви се костват леко тромави или неуместни, просто пробвайте да подържите Huawei Mate X3 и ще се убедите, че е по-лек и удобен даже от един общоприет смарт телефон.

С новите устройства Huawei затвърждава своето водачество на пазара за потребителска електроника и ангажираността да дава непрекъснати нововъведения и цифрови решения на всеки човек, семейство и организация по света.

А за хора като мен, които все се пробват да преживеят, да видят и знаят повече, Huawei дават същинска вяра . Защото знам, че в ръката си държа не бездушно устройство , което краде от вниманието ми, а правилен асистент, с който хубостта на мига остава вечно с мен.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР